angelsss

Sóc una mestressa de casa que m'agrada cuinar. Ja fa temps que les meves filles em demanaven que redactes i guardes las receptes que elaboro a casa, per al dia de demà cuina elles. (De fet la majoria són de la meva mare Montserrat, algunes són d'altres llocs que jo he anat recopilant i personalitzant al meu aire, un cop les he cuinat). I ara gràcies aquest bloc, las puc fer arriba a més persones que els i agradi la cuina. M’agradaria que us poguessin servir d'ajuda. Ángels.







dissabte, 28 de gener del 2012

CIGALAS

                                                            
Echar encima de los escamarlans un poco de harina y freírlos en aceite caliente. Apartarlos en una cazuela.
Al final poner la cazuela con los escamarlans al fuego, rociarlos con coñac y flambearlos.  Remover bién para que se vaya quemando el coñac.
Servir al momento.
                                                              Angels  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada